Sharing Trust Society

Zona de dezvoltare personala

Ne aflam aici, in experienta umana, pentru a aduce iubire, intelepciune si bucurie in lume, pentru a o binecuvanta cu prezenta noastra, pentru a relationa cu Existenta ca de la Constiinta la Constiinta, Iubire la Iubire, Dumnezeu la Dumnezeu. Nu avem nimic altceva de facut si nu exista nimic altceva care sa merite facut.

Va invitam cu drag in acest spatiu sacru pentru a va redescoperi Centrul, pentru a va expansiona constiinta, pentru a explora legatura vie dintre dimensiunile interioare si cele exterioare, pentru a va aminti adevarul cel mai profund despre maretia voastra si a va intoarce la increderea si iubirea neconditionata de Sine. Acesta este un teritoriu al eliberarii si bucuriei, un spatiu al vindecarii si creativitatii, al asumarii puterii interioare si al impartasirii, un loc de intalnire pentru toate semintele stelare, creaturile multidimensionale, samanii contemporani, copiii indigo si de cristal, cautatorii si calatorii in experienta umana.

Workshopurile, seminariile si sesiunile de vindecare si reechilibrare din aceasta zona sunt concepute in ideea de a ne ajuta sa recuperam bucatile de Suflet pe care le-am ratacit in diferite experiente traumatice din trecut, sa eliberam vechile tipare de gandire si comportament, sa curatam blocajele de energie de la nivel fizic si subtil, sa contactam si sa integram istoria noastra personala si transpersonala si, in acest fel, sa experimentam o vindecare fizica si psihica extrem de profunda a Fiintei. Credem ca acest proces este esential in pregatirea noastra pentru noua Era a Celebrarii, Gratiei si Expansiunii Multidimensionale.

Pe toti cei care aveti curajul sa impartasiti din cunostintele si intelepciunea voastra, va invitam sa propuneti workshop-uri si seminarii pentru aceasta zona. Si va incurajam de asemeni pe voi cei care alegeti sa participati in acest minunat joc cosmic, sa va deschideti inimile, sa recunoasteti si sa primiti pe deplin aceste daruri ale transformarii.

Toate workshopurile sunt gratuite insa incurajam donatiile, in spiritul schimbului sacru de energie!

Comments are closed.