Sharing Trust Society

WORKSHOP CRISTALOTERAPIE

Tema work-shop-ului este Cristalele – unelte in vindecare

Pe parcursul atelierului vom invata despre energia cristalelor, cum se simte ea, cum difera de la un cristal la altul si de ce. Vom invata despre corelarea cristalelor cu punctele energetice importante din corp, resprectiv chakrele si de asemenea influentelor psihologice pe care le au ele. Nu este o greseala ca fiecare cristal are o culoare anume sau ca sunt transparente sau nu.
Vom incepe cu o meditatie de curatare si impamantare. Dupa un pic de curatare si relaxare vom discuta despre cristale si vom face cateva exercitii de sensibilizare la energiile cristalelor. Exercitile vor fi cu pendule, siraguri de cristale, flori de mina si sfere.
Durata: 1:30 h

Terapeut:

Eu sunt Alexandra Andritoiu, sunt cristaloterapeut si ma ocup cu cristalele si lucrul cu ele de 4 ani. Totul a inceput de la o pasiune pentru bijuterii si intrebarea: De ce purtam pietre la gat, mana si urechi? Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare am intrat in lumea cristalelor care este o lume vasta si interesanta. Eu consider ca ele sunt cadourile Mamei Pamant noua si sunt unelte in manifestarea intentiilor noastre, a vindecarii si evolutiei noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>