Sharing Trust Society

VINDECAREA RECONECTIVA

“Pentru mine terapeutul este persoana chemata sa contribuie in mod holistic la eliminarea blocajelor si dezechilibrelor energetice ale persoanelor care aleg sa il solicite. De aceea cred ca rolul meu este acela de a facilita legatura intre pacienti si Sursa care ne-a creat pe toti, cu iubire, in pace si onorand Tot Ceea Ce Este’’.

Andra Ivanov www.reconectarea.com

Andra a inceput aceasta activitate dupa ce a lucrat cu succes ca inginer, om de afaceri si jurist.
Dupa ce a “descoperit” ca exista mai mult decat lumea celor cinci simturi, si-a inceput cercetarea si informarea in domeniul vindecarii prin metode nealopate: Silva Mind, Tehnica Radianta, Cristaloterapie, Bioenergoterapie si altele.
Aceste studii s-au adancit prin absolvirea cursurilor ANATECOR si atestarea ca terapeut in terapii complementare. In cadrul acestei calificari a descoperit cu entuziasm o “noua” metoda de vindecare: Vindecarea Reconectiva si Reconectarea, care permit vindecarea, reintegrarea in structurile universale si evolutia fiintei umane la nivel profund.
Andra a contribuit la introducerea in Romania a acestei metode de vindecare (descoperita de Dr. Eric Pearl) in calitate de cosponsor al Reconectarii. Astfel Dr. Eric Pearl a sustinut in Romania doua seminarii, la care au participat mai mult de 300 persoane.

Andra este calificata : Practician de Vindecare Reconectiva , Reconectare si indrumator pentru practicieni. Totodata a inceput sa participe ca asistent, alaturi de Dr. Eric Pearl si echipa acestuia la seminariile Reconectarii din alte tari ale lumii. Din anul 2010, Andra este instructor international pentru clasele : Reconectarea si Copiii. In aceste clase, copii invata in doua ore sa lucreze cu frecventele reconective, pentru ei, pentru alte persoane, pentru animale, in prezenta si la distanta.

“Pentru mine cea mai mare bucurie este sa fiu un termen al ecuatiei vindecarii si sa impartasesc aceasta metoda oricaror persoane care aleg sa utilizeze frecventele reconective in propria cale de evolutie.”

Pentru programari sunati la 0723694584 sau scrieti la andraiv@yahoo.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>