Sharing Trust Society

SANATATE PRIN TERAPIA MANUALA JAPONEZA

Facebook Link: http://www.facebook.com/Geto.Dacia
Youtube Link: www.youtube.com/Lokommando

Terapia Manuala Japoneza este o metoda terapeutica bazata pe actiuni manuale efectuate asupra intregului corp uman in vederea pastrarii sau ameliorarii starii de sanatate; cuprinde circa 100 de manevre care se efectueaza asupra intregului corp al pacientului. Procedeele terapeutice manuale, aplicate in scop profilactic sau corectiv in cadrul terapiei Yumeiho®, consta in: tehnici de manipulare osteo-articulare si gimnastica mio-articulara pasiva; procedee de puncto-terapie (in principiu similare celor utilizate in presopunctura si reflexoterapie); tehnici si procedee speciale de masaj; elemente de stretching (intinderi, elongatii); metode de corectare respectiv echilibrare a posturii, ale mersului si staticii; exercitii de optimizare a biomecanicii aparatului locomotor, etc.

O sedinta de Terapia Manuala Japoneza durează între 90 şi 120 de minute iar o sedinta demonstrativa dureaza intre 30 si 60 de minute.

Gabriel Lucian
Numele meu este Gabriel Lucian D., m-am născut la întâi noiembrie 1988 în Bucureşti, România. În copilărie am descoperit aptitudinile si talentul in arta, dragostea pentru natura si am invatat respectarea ei.

În 2005, am format cu trei prieteni în Bucureşti, “Urban-Wind”, primul grup de Parkour / Freerunning din România şi am răspândit in tara tehnicile urbane de mişcare rapidă.

În 2007 am obţinut permisul de conducere, un certificat de competenţă profesională în computere şi am absolvit Liceul Teoretic “Tudor Vladimirescu” din Bucuresti, profil Matematica-Informatica. După absolvire, am început să studiez Drept şi Administraţie Publică la Universitatea “Spiru Haret” şi am fost angajat în laboratorul şi în unitatea de urgenţă a Spitalul Universitar de Urgenta Elias ca Registrator şi part-time pentru Raiffeisen Bank in calitate de consultant financiar. Din 2009 până în 2010 am lucrat pentru Help Net Pharma ca operator facturare.

În 2010 am început să studiez la Facultatea de Kinetoterapie de la Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti.

În 2011 am absolvit un stagiu de profesionalizare in schi, am câştigat o medalie de argint la inele în gimnastica artistică, am obţinut o licenţă de instructor de înot, am studiat anatomia, cele mai comune sporturi, am invatat programe de instruire musculară şi am absolvit Facultatea de Drept, cu licenţă (dar am abandonat acest domeniu).

În 2012, am studiat masajul clasic grec, şi programe de reabilitare kinetoterapeutica pentru deficienţe fizice funcţionale, bazele generale ale kinetoterapiei şi am obţinut gradul II în Kotsuban Yumeiho (Terapie manuala traditionala japoneză şi chineză).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>