Sharing Trust Society

Participa – arta, voluntari, workshop-uri

Aceasta este o invitatie de a exprima, de a imparti, de a face cadouri, de a contribui intr-un mod artistic, sau cu  ceea ce practici, de a face schimb de bunuri, servicii, cunostinte; de a cocrea si de a trai un stil de viata alternativ bazat pe iubire, incredere, daruire, respect si  comuniune.

Vom experimenta diferite spatii, contexte si reguli de convietuire. Concepte ca gift economy, banca timpului, common placing, organizare de sine, gandire magica vor sta la baza experimentului nostru.

Alte activitati din cadrul Sharing Trust Society sunt ritualuri si vindecare de grup prin maratoane de dans si muzica, piata alternativa, microfon deschis si scena deschisa pentru oricine, locul generozitatii, cinema deschis.

Daca este ceva ce tu stii, gandesti sau faci – abilitati artistice, cunostinte, practica ta – pe care vrei sa le impartasesti cu altii; daca ai ceva ce este facut de tine si vrei sa-l trocuiesti cu altii, daca vrei sa experimentezi traiul alternativ comun si sa contribui cu propriile idei la organizarea si dezvoltarea Sharing Trust Society, trimite propunerea ta la adresa sharingtrustsociety@gmail.com.

Comments are closed.