Sharing Trust Society

MEDITATII ACTIVE OSHO

Meditatii Active Osho – Workshop de meditatie, dans si respiratie

Joy Meditation Center
Website: www.oshojoy.ro
Facebook Link: www.facebook.com/groups/OSHOJoy

Meditatiile active Osho sunt similare tehnicilor samanice de transa: incepi prin a ridica energia prin respiratie, dans, scuturat, catharsis etc. iar apoi, cand atingi varful de energie, treci brusc intr-o stare de liniste profunda, in ceea ce este meditatia cu adevarat. In acea liniste devii constient de trupul tau, de emotiile si gandurile tale, dar in acelasi timp observi ca nu esti ele, ci este Cel ce observa.

Din acest spatiu o vindecare profunda si o reconectare la Sursa devine posibila, tot ce trebuie sa faci pentru asta este sa pui toata energia ta, sa pui Intentia ta acolo. Aceasta e o calatorie care te invita sa te conectezi cu energia ta interioara, sa o exprimi devenind astfel un vehicul pentru Existenta, dand voie Universului sa curga prin tine… Dansand impreuna, devenind Dansul…

Ojas
Ma bucur sa impartasesc meditatiile si procesele Osho pe care le-am experimentat in ultimii ani din viata mea, anii in care am inceput sa simt ca incep sa traiesc, sa respir, sa simt. Am experimentat alaturi de terapeuti Osho workshop-uri de deschiderea inimii, primal, tantra, deconditionare sexuala, respiratie oceanica, Sufi, zen, Mystic Rose, shamanism si altele.

Am avut oportunitatea sa traiesc in centrele Osho din Pune (India), Miasto( Italia) si Afroz (Grecia), experimentand viata impreuna cu alti oameni ce au ales calea propusa de Osho… O cale a libertatii, individualitatii si autenticitatii. Asta m-a inspirat sa merg mai departe, si sa fac o schimbare importanta in viata mea, incepand sa practic Osho Rebalancing, o forma de body-work ce imbina meditatia, terapia si lucrul cu corpul.

Astfel am adus in viata mea, in activitatea zilnica creativitatea, meditatia si iubirea, lasand ca fiecare moment sa fie o noua si surprinzatoare experienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>