Sharing Trust Society

MEDITATIA SARVSAR

Meditatia Sarvsãr – o ingrijire completa a corpului, mintii, inimii si sufletului

 

Va invitam intr-o calatorie catre centrul fiintei noastre, prin meditatia Sarvsãr, pentru 1 ora si 15 minute + timpul necesar explicatiilor (15 minute). Sarvsãr este o meditatie de 10 etape (Intro, Bhastrika, Kapaalbhati, Mahabandh, Ujjayi, Anulom viloma, Bhramari, OM Mantra, Meditatie si Relaxare), ce foloseste tehnici de respiratie, inchidere simturi, meditatie si relaxare pe care am avut sansa sa o invatam si practicam in India, in prezenta unui maestru spiritual, a carui muzica a si compus-o.

Tehnicile de respiratie din primele etape ne purifica organismul, conducand respiratia in zone noi pentru  ca apoi sa ne reimprospatam cu tot ce are mai bun universul sa ne ofere, suflu viu. Urmatoarele etape pasive, ne conduc in ritmul muzicii si mai adanc in interiorul fiintei, centrandu-ne pentru ca apoi prin meditatie si relaxare sa ne incarcam de energie si bucurie!

Printre beneficii amintim: improspateaza mintea/ mentalul si imbunatateste memoria si concentrarea, aduce pace, calm si liniste interioara, armonizeaza emotiile, purifica si activeaza toate chakrele, umple cu energie cosmica si aduce pace interioara, previne racelile si durerile de gat, reduce efectele batranetii asupra corpului, maseaza organele interne si abdomenul, mentine corpul sanatos si viguros,  ne da voie sa ne bucuram de tinerete mai mult timp, foarte buna pentru o bunastare generala a corpului si sanatatii, purifica tot organismul, fizic si psihic, respiratia devine fara efort, maximizeaza functionarea sistemului nervos, calmeaza nervii si tonifica intreg sistemul, inlocuieste gandurile negative cu ganduri pozitive,  mareste entuziasmul, favorizeaza concentrarea, aduce in contact cu propria fiinta, ridica starea de spirit ajuta intratea si patrunderea mai adanca in starea de meditatie.

Facilitatori: Maria and Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>