Sharing Trust Society

JOY DIVISION – ORGANIC JOY – MASAJ SHIATSU

Sava Raul si Ioana Trantea

Website: https://www.facebook.com/organicjoy
Facebook Link: https://www.facebook.com/organicjoy

Lasă natura să îţi îngrijească trupul şi sufletul!

Bucuria din sufletul vostru este efectul muncii noastre, iar sursa noastră de inspiraţie sunteţi chiar VOI! Multumim! Bucuraţi-vă de bucuria noastra! Bucuraţi-vă de sufletul cremelor, pentru că toate au o poveste şi sunt făcute din suflet!
Alegem atent din grădina naturii combinaţiile de plante menite să te elibereze de stres, să te relaxeze şi să îţi repare aura! Te aducem cu picioarele pe pământ şi îţi dăm aripi in acelasi timp!

Presam plante si seminte la rece, povestind despre beneficiile plantelor si despre o viata mai aproape de plante si natura. Pe langa presa dacica, am vrea sa facem si ceaiuri reci, cu plante (rozmarin, ghimbir etc) si gheata, pe care sa le dam contra unei donatii in zona de healing. Ne gandeam la o zona integrata in zona de healing, un spatiu unde poti sa te opresti pe un puf si sa bei un ceai rece in timp ce povestesti despre plante, tine, viata…

Raul Sava
Ma numesc Raul Sava si sunt din Timisoara.  Acum 5 ani am facut cunostinta sau aș putea spune că Dunărea m-a chemat la ea (pt ca nu eram la prima intilnire cu Ea), cu o veche așezare Dacică unde se gasesc tot felul de cioburi si rămăsite ale stramoșilor noștri. De atunci s-a intimplat o conexiune o chemare , am început să văd lucrurile altfel și de un an de zile am reușit să pun la punct o presă de lemn la care am adaptat un cilindru hidraulic care l-am integrat intr-un bustean de Stejar si am inceput sa fac uleiuri presate la rece dupa vechea metoda Dacică. Cantitatea de ulei (25ml la o presare) fiind mică am transformat totul in artă si presez semințe plante și flori de toate felurile : floarea soarelui ,dovleac ,alune de pădure ,in ,susan ,nuci ,mac ,cătină ,seminte de cânepă ,cocos ,portocale și plante ptentru băi Dacice.
Ioana Trantea
Ioana va face masaj shiatsu si de relaxare, folosind si uleiurile presate.
“Shiatsu, se traduce literal, “exercitare de presiune asupra punctelor-cheie”, si se poate situa pe acelasi nivel cu dialogul, in masura in care presiunea exercitata asupra anumitor parti ale corpului ofera posibilitatea de a primi si de a transmite informatii.
Shiatsu este un stil de masaj fondat in Japonia prin combinarea de tehnici de masaj oriental cu notiuni moderne de anatomie si fiziologie din medicina moderna. Se poate spune ca este acupunctura fara ace. Shiatsu echilibreaza psihic si emotional, avand efecte deosebite in prevenirea, alinarea sau vindecarea unor suferinte de natura fizica. Shiatsu consta predominant in tehnici de aplicare de presiune cu degetele, palmele sau cotul in punctele de acupunctura.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>