Sharing Trust Society

Forum

Aici discutam despre cum sa ne facem viata mai buna, cum putem aplica conceptul Sharing Trust Society in viata de zi cu zi.

14 Responses to “Forum”

 1. georgeta says:

  multumim

 2. Laura says:

  Cred ca acest concept de trai alternativ isi gaseste cu siguranta aplicabilitatea in pietele cu produse gratuite (Free Market) care au inceput sa fie organizate mai mult sau mai putin ad-hoc in diferite orase din Romania, cum ar fi Timisoara, Brasov, chiar si Bucuresti.
  Oamenii tind sa devina mai constienti de adevarata necesitate a lucrurilor cu care se inconjoara si astfel se naste nevoia de a impartasi obiectele de care nu mai au nevoie, lasand si altora placerea de a le folosi.

 3. mircea paunescu says:

  Conform Wikipedia – Banca Timpului (engl. Time Banking) cunoscut ca și Schimb de Servicii sau Schimb de Timp este un sistem economic alternativ ce folosește ca monedă Timpul.
  Băncile Timpului onorează darurile unice, talentele și resursele pe care fiecare om le are de oferit, fără discriminări privind vârstă, religie, specializare profesoinală. Este muncă făcută cu drag și bucurie.
  În general fiecare Bancă de date a Timpului are un site unde sunt publicate informații generale ale comunității, motor de cautare pentru servicii: cereri și oferte, forum de discuții pentru membrii.
  Astăzi, 26 de țări au active Bănci pentru Timp. Există 108 Bănci Timp active în Marea Britanie și 53 recunoscute oficial în Statele Unite ale Americii.
  Am putea face un experiment similar si in Romania!!

 4. marina says:

  Buna tuturor!

  Cred ca de multe ori suntem influentati excesiv de castiguri si pierderi materiale, in obiecte sau in relatii. Si cred ca poate noi ar trebui sa fim la fel de completi si de perfecti in orice conditii. Senini si multumiti. Daca cineva ne fura ceva, sa nu ne strice starea de a fi in lume. Daca primim 5000 de euro, sa nu ne schimbam brusc modul de a fi. Sa reactionam cu calm. Sa nu transmitem ura sau razbunare. Sa dam daca nu folosim. Sa nu tinem cu dintii la nimic. Sa cerem fara jena daca avem nevoie. Totul vine si pleaca. Noi suntem, la fel de minunati. :)

  Cu drag,

  Marina

 5. adina ion says:

  e prima data cand merg la un eveniment artistic in aer liber si am fost foarte impresionata. cu resurse putine s-a creat ceva minunat. sentimentele pe care le-am trait acolo le port cu mine. pe cand urmatorul experiment?

 6. catalin says:

  multumim pentru workshopurile minunate din zona de healing, pace tuturor :)

 7. madalina G says:

  am gasit un binoclu, doresc sa-l returnez proprietarului pe care-l rog sa ma contacteze la madalinaghita@live.com

 8. marina says:

  Să ne respectăm dreptul la tot felul de credințe, mai mult sau mai puțin logice.
  Dacă nu ne judecăm aspru unii pe alții, dacă acceptăm diferențele de conexiuni în gândire, aport de informație și viziune, avem mult mai mult și suntem mai fericiți. Să nu vrem să întelegem tot, să nu concluzionăm despre tot. Să acceptăm. ;)

 9. giulia says:

  Invatam impreuna sa scoatem masti, sa inlaturam temerile si sa ne iertam, sa vindecam rani si sa ne iubim.
  “Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume” – Gandhi

 10. alina andreea says:

  “Unul de altul suntem legati dupa trebuintele noastre, de aceea unul pe altul sa ajutam a lui trebuinta, dupa a noastra putinta.” Proverb romanesc

 11. matt says:

  For I believe in the unity of our living light for WE ARE ALL ONE….

 12. emi says:

  Keep Quiet and Listen.
  When you talk you only say things you already know.
  When you listen, you might learn something new.

 13. vlad says:

  S olve issues when they happen don’t allow them to scalate out of proportion
  P atience my friends things always happen for a reason
  I gnore everything negative
  R emember that no matter how hard the situation may seem you still have a choice
  I s never to late for a new begining
  T ime heals everything give yourself sometime…before deciding anything

 14. olga says:

  Not everyone will see your way. Your job in life isn’t to change the world, it will never happen because the world IS change. Your job is to do well to everyone, reguardless of the subtle differences. Give only respect to others’ faiths and beliefs as you would want someone to give to you. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>