Sharing Trust Society

Despre Waha Festival

 

WaHa inseamna celebrare, manifestare, vibratie, dans,

cooperare, impartasire, armonie.

 

WaHA e un taram unde poti fi tu, unde iti poti extinde constiinta si te poti alatura celorlalti pentru a invata, a lucra impreuna si a ne ajuta reciproc pentru ridicarea nivelului colectiv de constienta. In procesul de evolutie ne transformam, schimbam modul in care  simtim, gandim, vedem si actionam.

Festivalul va avea loc intre 2 si 5 august si se va focaliza pe 3 directii principale:

    • muzica si dans;
    • arte si spectacole;
    • trai alternativ: experimentarea conceptului Sharing Trust Society.

Vom crea impreuna o lume magica si invitam toate spiritele libere si mintile deschise, indiferent de nationalitate, varsta, sex si rasa sa se alature primei editii a acestei adunari!

Conexiuni

Ne gasiti si aici, vizitati-ne si alaturati-va:

In cazul in care calatoriti cu tren sau autocar/microbuz:

Siteuri utile:
www.infofer.ro (pt trenuri)
www.autogari.ro (pt autocar/microbuz)

In Romania de multe ori variantele autocar/microbuz sunt mai numeroase, mai practice, mai rapide si mai ieftine, asa ca va sfatuim sa luati in calcul serios aceasta varianta. Site-ul autogari.ro ofera toate informatiile necesare.
Destinatia de baza este Sfantu Gheorghe (C0vasna). Incepand de joi din Sfantu Gheorghe de la gara catre locatie circula un microbuz de 3 ori pe zi: la 12:00, la 16:00 si la 20:00. Este un microbuz de 20 de persoane, de culoare rosie. Pretul unei calatorii este de 13 RON. Microbuzele vor astepta pana se umple ca sa plece, iar la intoarcerea in Sfantu Gheorghe daca sunt destui doritori poate pleca iar spre locatie fara sa mai astepte orele fixe anuntate.

Cu masina personala:

daca veniti din partea de est sau de sud a tarii si treceti prin Brasov-Sfantu Gheorghe, sau din partea de nord si treceti prin Miercurea Ciuc, Targu Secuiesc, urmati indicatoarele catre Micfalau. Din Micfalau: luati drumul national 122 catre Baraolt. Continuati 5 km pana intalniti in cale, intr-o curba la dreapta, pe partea stanga o cisterna iar pe partea dreapta restaurantul Murgo. Continuati prin stanga cisternei pe drumul de pamant semnalizat pana la bulina mare rosie din carpa, unde virati dreapta prin padure. Mare atentie la drum.

Daca veniti din partea de vest a tarii si treceti prin Sibiu, Medias, Targu Mures, etc, luati drumul catre Baraolt si apoi spre Batanii Mari. Din Batanii Mari: luati drumul national 122 catre Micfalau. Continuati aproximativ 9 km pana intalniti in cale, intr-o curba la stanga, pe partea dreapta o cisterna iar pe partea stanga restaurantul Murgo. Continuati prin dreapta cisternei pe drumul de pamant semnalizat pana la bulina mare rosie din carpa, unde virati dreapta prin padure. Mare atentie la drum.

!!Nu uitati!! Intotdeauna va puteti orienta singuri pe harta, fie fizica fie online – maps.google.com face minuni :)

Daca sositi cu avionul la Bucuresti, de la aeroport catre Gara de Nord:

- taxi (asigurati-va ca taxiurile sunt de la firme inregistrate legal si verificati tarifele – o cursa de la Otopeni pana in centru nu ar trebui sa fie mai mult de 30-35 lei);
- mijloace de transport in comun: liniile 780, 783.

 

 Directions from Batanii Mari

Directions from Micfalau

Exit point:

 


View WaHa Festival in a larger map

Comments are closed.