Sharing Trust Society

ARMONIE SI ECHILIBRU INTERIOR PRIN AROMATERAPIE

Website: http://magicreminders.blogspot.ro/
Facebook Link: http://www.facebook.com/teodora.nicoara

Aromaterapia este o metoda straveche de vindecare ce lucreaza in toate cele 4 planuri ale fiintei (fizic, emotional, mental si energetic) restabilind armonia si pacea interioara.
Datorita proprietatilor uimitoare, plantele aromatice au fost folosite din cele mai vechi timpuri, in ritualuri de vindecare si in practicile religioase.

Cand inspiram diferite arome, particule din substantele inhalate intra in corpul nostru si au o influenta imediata asupra sistemului limbic, cunoscut si sub numele de „creierul emotional”. De-asta de multe ori exista o conexiune stransa intre mirosuri si amintiri sau emotii.

“Mirosul este un vrajitor puternic ce ne poarta peste mari si tari si toti anii pe care i-am trait” Hellen Keller

Sistemul limbic este direct conectat cu acele parti ale creierului care regleaza tensiunea, respiratia, memoria, stresul si echilibrul hormonal.
Prin felul in care functioneaza, aromaterapia are efecte fizice si psihologice intense si imediate. Ne ajuta sa ne relaxam corpul, sa restabilim echilibrul in plan emotional, sa ne conectam mai usor la propriile emotii, sa eliberam tensiunea si blocajele energetice, sa ne linistim mintea, sa ne relaxam si armonizam intreaga fiinta.

In acest workshop vom afla mai multe despre aromaterapie, despre metode de folosire a uleiurilor esentiale, vom afla care sunt uleiurile potrivite pentru fiecare chakra si in final ne vom delecta cu aroma catorva uleiuri esentiale naturale.

Teo Nicoara
Eu sunt Teo si cuvantul meu preferat este magie! Visez ca lumea este un loc magic, colorat, plin de iubire, entuziasm, energie, creativitate! Un loc magic in care fiecare fiinta traieste in armonie cu ea insasi si cu tot ce o inconjoara. Un loc magic in care totul e simplu si lucrurile curg usor, de la sine. Actiunile se fac din iubire, cu bucurie si entuziasm. Un loc in care fiecare inima salta de bucurie! Un loc pentru mine si tine, in care totul e posibil! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>